Höstmarknad och servering

Anmälan för deltagare är öppen

HÖSTMARKNAD

Grönsaker, bär och frukter, honung, marmelader och inlagda gulbetor kan vara några av de produkter som finns att köpa på höstmarknaden. Växter och andra trädgårdsprodukter kommer att finnas till försäljning tillsammans med råd och information från olika typer av utställare.

På höstmarknaden kan koloniföreningar och andra småskaliga odlare sälja sin överskottsskörd tillsammans med andra odlingsrelaterade matproducenter och biodlare. Företag som säljer trädgårds- och odlingsrelaterade produkter eller tjänster är välkomna och här uppmuntras rådgivande eller pedagogiska aktiviteter som kompletterar den rena försäljningen.

Ideella föreningar, till exempel inom olika former av fritidsodling, och andra organisationer med intressen inom odling/stadsodling kommer också att finnas på plats med olika former av aktiviteter.

För anmälan till höstmarknaden och för mer information: kansli@koloni.org eller 08-556 930 80. Alla deltagare kommer att få en tältplats och en avgift kommer att tas ut för detta. Små ideella föreningar och hobbyförsäljare kommer att erbjudas en sponsrad tältplats.

MAT OCH FIKA

Mat och fika (kaffe, glass etc) kommer att finnas till försäljning. Besökare till Stockholm Urban Garden Show ska kunna hitta ett varierat utbud av olika typer av mat och fika, företrädesvis med ekologisk profil.

Foodtrucks och andra former av mobila matställen är välkomna att anmäla sitt intresse att delta till kansli@koloni.org eller 08-556 930 80.