Höstmarknad

Grönsaker, bär och frukter, honung, marmelader och inlagda gulbetor kan vara några av de produkter som finns att köpa på Höstmarknaden. Där kommer besökarna också hitta växter och andra trädgårdsprodukter och kunna få odlingsråd och information.

Anmälan för privatpersoner senast 17 augusti – se länk nedan.

På höstmarknaden kan kolonister och andra odlare sälja sitt överskott. Företag som säljer trädgårds- och odlingsrelaterade produkter eller tjänster är välkomna att göra det i kombination med någon kunskapsspridande aktivitet kopplad till odling. Ideella föreningar och organisationer med intressen inom odling  kommer också att finnas på plats.

Försäljare/utställare (även privatpersoner och koloniföreningar) som vill delta på höstmarknaden hittar anmälan och information om kostnader här.

MAT OCH FIKA
Mat och fika (kaffe, glass etc) kommer att finnas till försäljning. Besökare till Stockholm Urban Garden Show ska kunna hitta ett varierat utbud av olika typer av mat och fika, företrädesvis med ekologisk profil.

Foodtrucks och andra mobila matställen som vill delta är välkomna att anmäla sig via kansli@koloni.org eller 08-556 930 80.
Har du frågor om kostnad med mera kontakta ovanstående mejl och nummer.

Välkommen med din anmälan!

 

Samarbetspartners:

  

Sponsorer:

         

 

 

 

SparaSpara

SparaSpara