Visningsträdgårdar

Hur ska framtidens stadsodling se ut?

Med Stockholm Urban Garden Show skapar Koloniträdgårds­förbundet ett tillfälle för diskussion och debatt om framtidens stadsodling inom ramen för en trädgårdsfest. Vi vill lyfta fram all kreativitet och allt positivt som stadsodling i olika former ger staden. I städer ska det inte bara finnas plats att bo, det måste finnas plats att leva också.

Stockholm Urban Garden Show kommer att äga rum den 8-9 september 2018 i Drakenbergsparken (Tanto) på söder i Stockholm.

Visningsträdgårdar om framtidens stadsodling

Har du något att säga om framtidens stadsodling? En fråga, ett påstående eller kanske en vision? Ta då chansen att ge uttryck för detta genom en visningsträdgård på Stockholm Urban Garden Show.

Med Stockholm Urban Garden Show vill vi på Koloniträdgårdsförbundet skapa debatt kring stadsodlingens plats och uttryck i morgondagens städer. Det kommer att finnas visningsträdgårdar i storleken 4 till 40 kvadrat och alla som vill synas i debatten om morgondagens odlingar är välkomna att delta; allt från enskilda odlare, kreatörer och designers till företag, föreningar, skolor och organisationer.

Torsdag 6 och fredag 7 september kommer området att vara tillgängligt för uppbyggnad av visningsträdgårdarna.

Sista anmälningsdag är 1 maj 2018

Anmäl dig här

När vi mottagit er anmälan kommer vi att återkomma och be om en närmare beskrivning av er visningsträdgård och ert budskap, inklusive skiss. I anmälan kan endast en kort beskrivning göras.

Vanliga frågor och svar om visningsträdgårdarna

För mer information:
kansli@koloni.org
08-556 930 80